fbpx

luxury muurschildering LUXURY MUURSCHILDERINGEN BEKIJK PORTFOLIO kids muurschildering KIDS MUURSCHILDERINGEN BEKIJK PORTFOLIO bedrijven muurschildering BEDRIJVEN MUURSCHILDERINGEN BEKIJK PORTFOLIO horeca muurschildering HORECA MUURSCHILDERINGEN BEKIJK PORTFOLIO

MUURSCHILDERING op maat


Een airbrush muurschildering op maat? R-BRUSH is het juiste bedrijf hiervoor. Je kunt een airbrush muurschildering laten maken voor een sfeerbepalend statement in je interieur. Een muur decoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Zo maken we vooraf goede afspraken over de prijs en werken daarna samen aan een goed passend ontwerp. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, als voordeel dat je mooie geleidelijke overgangen naar de ondergrond geleidelijker kunt maken. Zelfs op een grove muur! Dit effect zal bij het schilderen met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden.

Wat is het doel van de schildering? Graag horen we het verhaal erachter om goed mee te kunnen denken. Of het nu om een kleine babykamer muurschildering gaat of juist een hele grote boven de 100 vierkante meter dat maakt allemaal niet uit. Mijn schilderingen creëren precies de juiste sfeer op iedere muur en in iedere ruimte en zijn goedkoper dan je zou verwachten.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contact formulier in door op onderstaande link te klikken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Deze informatie is namelijk nodig voor het maken van een goede offerte. Het is altijd fijn om een foto van de desbetreffende muur te ontvangen. Vergeet deze dus niet toe te voegen bij het formulier. Een goede omschrijving van de wensen is erg belangrijk.

Vraag direct een offerte op

airbrush

AIRBRUSH

R-BRUSH schilderingen worden niet met penseel gemaakt maar gespoten met de airbrush.

klantenservice

KWALITEIT & SNELHEID

De meeste muurschilderingen tot 5 vierkante meter kunnen namelijk in een dag worden gerealiseerd.

informatie

ORIGINEEL ONTWERP

Een schildering van de website, een mooi voorbeeld plaatje of toch een origineel ontwerp…

Ronald Bagijn

De juiste sfeer!


Met een airbrush muurschildering.

 

Muurschildering op maat laten maken? Bekijk onze portfolio’s


Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden. Maak een keuze uit de onderstaande categorieën en laat je verrassen!

exclusieve muurschildering

Exclusieve muurschildering

Of je nu een industriële of een Scandinavisch interieur hebt. Een exclusieve muurschildering laten maken die past bij iedere woonstijl. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken en zelfs op het toilet. Schilderingen op buitenmuren zie je steeds vaker. Luxury at home.

luxury portfolio

horeca muurschildering

Horeca muurschildering

Wil jij een horeca muurschildering laten maken. Daarmee breng je op een mooie manier jouw thema en de juiste sfeer over op je gasten. Het maakt immers niet uit of het nu gaat om een muurschildering in een restaurant, club, hotel, coffee bar of camping. Kortom, niets is te gek.

horeca portfolio

muurschildering bij bedrijven

Muurschildering bij bedrijven

Heb jij een bedrijf en wil je ook een goede indruk maken op je klanten? Dan is bijvoorbeeld een muurschildering van het bedrijfslogo zeker een aanrader! De schilderingen van R-BRUSH vormen zo de perfecte aankleding voor uw ontvangstruimte, vergaderzaal, showroom, garage etcetera.

bedrijven portfolio

 

kinderkamer muurschildering

Kinderkamers

We hebben een speciale kids website ontwikkeld genaamd kinderkamermuurschildering.nl. In de eerste plaats, omdat onze schilderingen voor kinderkamers een groot succes zijn. En in de tweede plaats om deze algemene R-BRUSH website overzichtelijk te houden. Bekijk daarom deze website voor ons volledige kinderkamer aanbod van boom tot naam schildering.

kinderkamer website

airbrush schilderijen

Schilderijen

Heb je toch liever een schilderij in plaats van een muurschildering? Ook dan kun je bij R-BRUSH terecht. Meestal wordt er gekozen voor dikke canvas doeken. Daarbij kan de schildering namelijk op de zijkant doorlopen. Maar een airbrush schilderij kan bijvoorbeeld ook op diverse plaatmaterialen of hout gemaakt worden.

schilderij portfolio

specialpaint

Specialpaint

In de eerste plaats kennen de meeste mensen airbrush (paintbrush of custom painting) van de schilderingen op motorfietsen, auto’s en vrachtwagens. Daarnaast zijn er echter nog zoveel andere mogelijkheden. Heb je namelijk ook weleens gedacht aan een ligfiets, koelkast of zelfs op een kunstbeen of uitvaartkist?

specialpaint portfolio

 
 • "Dank voor je fantastische kunstwerk. We zullen er elke dag van genieten."
  Alexander en Cindy - Tiel
  Alexander en Cindy - Tiel
  Tiel
  -
  Alexander en Cindy
 • "Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
 • "Na het mailen van een globaal idee, kreeg ik snel een antwoord met daarna een geweldig uitgetekend idee. Met alle ruimte voor overleg, kwamen we tot een besluit. Ronald was keurig op tijd, werkt ontzettend netjes en na een dag hadden wij een geweldige muurschildering. Ronald, bedankt!"
  Annelies Docter - Schiedam
  Annelies Docter - Schiedam
 • "Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"
  Kees en Anja - Schiedam
  Kees en Anja - Schiedam
  Schiedam
  -
  Schiedam
 • "Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."
  Simon Smit - Leiden
  Simon Smit - Leiden
  Leiden
  -
  Leiden
 • "We krijgen zoveel leuke reacties op onze muurschilderingen! Het maakt de babykamer net wat speelser en unieker. Doordat we hebben gekozen voor R-BRUSH zien de beertjes er extra zacht uit."
  Marieke Bol - Barendrecht
  Marieke Bol - Barendrecht
  Barendrecht
  -
  Marieke Bol
 • "R-BRUSH maakte bij ons een prachtige muurschildering. De afbeelding die we hem gaven was erg gedetailleerd. Ronald zette de afbeelding om naar een muurschildering en het resultaat was prachtig! Prettige samenwerking ook."
  Enigma Nederland - Spijkenisse
  Enigma Nederland - Spijkenisse
  -
  Enigma Nederland
 • "Ongelooflijk blij met de muurschilderingen. Ronald heeft de schilderingen precies neergezet zoals ik het wilde. Hij is ontzettend talentvol en zeker het aanraden waard!!! Dank je wel."
  Sherry-Ann - Den Haag
  Sherry-Ann - Den Haag
 • "Ronald heeft op de trailer achter onze Amerikaanse truck bijzonder mooi spuitwerk geleverd. Het geheel is helemaal naar onze wens. Wij hebben ervaren dat Ronald één van de weinige artiesten is waar je echt op kan rekenen."
  Peter en Lilian Holkema - Middelharnis
  Peter en Lilian Holkema - Middelharnis
  -
 • "We zochten voor de nieuwe locatie van onze sportzaak in Venlo een element dat nieuwe klanten zou verrassen. Die vonden wij dankzij Ronald. De grote balie met de imponerende airbrush. We krijgen dagelijks positieve reacties!"
  Be Fit Store - Venlo
  Be Fit Store - Venlo
  -
 

Wil jij ook een muurschildering op maat?
Klik hier voor meer informatie

R-BRUSH muurschildering
Noordpassage 18-20  |  Spijkenisse  |  info@r-brush.nl