Verander iedere ruimte in een kunstwerk

Met onze airbrush muurschilderingen


Als u een uniek en verbluffend visueel element aan uw huis of bedrijf wilt toevoegen, overweeg dan een airbrush muurschildering van R-BRUSH, gemaakt door airbrush artiest Ronald Bagijn. De creaties van Ronald worden met de hand geschilderd door middel van de airbrush, een klein spuitpistool, wat resulteert in een uniek kunstwerk dat uw ruimte zal transformeren in een waar meesterwerk.

Of bekijk eerst wat de mogelijkheden zijn.

 

Airbrush muurschilderingen


Bij R-BRUSH zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige airbrush decoraties die zijn afgestemd op uw individuele voorkeuren en stijl. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer of zelfs een commerciële ruimte wilt transformeren, Ronald’s jarenlange ervaring en expertise in airbrush schilderen zorgen ervoor dat elke muurschildering die hij maakt een waar meesterwerk is.

Onze airbrush muurschilderingen zijn er in een breed scala aan stijlen en thema’s, van op de natuur geïnspireerde landschappen tot abstracte ontwerpen en alles daartussenin. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elke muurschildering die we maken een perfecte weerspiegeling is van hun visie en stijl.

Naast het toevoegen van een verbluffend visueel element aan elke ruimte, is ons product ook praktisch en veelzijdig. Ze kunnen op verschillende oppervlakken worden aangebracht, waaronder muren, plafonds en zelfs vloeren, en zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Bij R-BRUSH begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we maatwerk wanddecoraties die zijn afgestemd op uw specifieke voorkeuren en stijl. Ronalds expertise in de airbrush techniek stelt ons in staat om echt fantastische creaties te maken die het middelpunt van elke ruimte zullen zijn.

 

Dit zeggen onze klanten

"Door de buren enthousiast geworden over het kunstwerk van Ronald Bagijn. Nadat hij bij ons was komen kijken kwam Ronald al snel met een ontwerp wat precies naar onze wens was. Allebei direct de 'wouw' factor! Een week later aan de slag, goede communicatie, houdt zich aan de gemaakte afspraken. Niets is Ronald te veel. Kortom, een enorme aanrader!"

Fam. de Waal

"Als je iets unieks wil hebben in je huis dan raad ik Ronald aan om dat te maken. We zijn nog elke dag blij met onze muur in de keuken. Ronald denkt mee over het ontwerp en zo kan je iets unieks laten creëren. Heel veel positieve reacties gekregen. Een ware kunstenaar."

Fam. Kraak

"Ronald is enorm sympathiek en zeer professioneel. Hij heeft bij ons een werkelijk prachtige muurschildering in de tuin gemaakt. Wij zijn heel blij met het resultaat!"

Mireille - Amsterdam

‘Wie ben ik & wat doe ik’

Op jonge leeftijd begon ik al met het maken van kunst en schilderijen. Aanvankelijk eerst met penseel en olieverf totdat ik op mijn 15e mijn eerste airbrush kocht… Nu maak ik intussen al 16 jaar schilderingen op maat als zelfstandig airbrush artiest.

Ik heb zo al zoveel mensen gelukkig mogen maken met een mooie airbrush op de slaapkamer muur. Van bijvoorbeeld mooie herinneringen tot een unieke sfeer creëeren en zelfs het waarmaken van een laatste wens op de muur.

Als u op zoek bent naar een unieke en verbluffende airbrush muurschildering, hoeft u niet verder te zoeken dan R-BRUSH. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en start uw eigen project.

Stuur mij een bericht:
info@r-brush.nl
airbrush muurschilderingen

eerste details van molen Delfshaven staan op muur.