fbpx

 
 

JONGENSKAMER MUURSCHILDERINGEN


Airbrush muurschildering op de jongenskamer zijn toch superstoer!

Een airbrush muurschildering is dus ideaal op de babykamer. Maar kleine jongens worden groter. Dat vraagt immers om een nieuwe jongenskamer. En hierbij kan een leuke bijpassende muurschildering bovendien niet ontbreken. Doe hieronder inspiratie op en vraag daarna meteen een vrijblijvende offerte aan!

Wil jij ook zo’n leuke muurschildering?

Bekijk hieronder een selectie uit ons jongenskamer muurschildering portfolio of ga naar kinderkamermuurschildering.nl voor het actuele jongenskamer aanbod…

Of ga naar de specifieke pagina op deze website: babykamer muurschilderingen, meisjeskamer muurschilderingen, tienerkamer muurschilderingen of kinderkamer muurschilderingen

Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook onze andere kinderkamer portfolio’s:

KINDERKAMERS BABYKAMERS MEISJESKAMERS TIENERKAMERS

 • "Na het mailen van een globaal idee, kreeg ik snel een antwoord met daarna een geweldig uitgetekend idee. Met alle ruimte voor overleg, kwamen we tot een besluit. Ronald was keurig op tijd, werkt ontzettend netjes en na een dag hadden wij een geweldige muurschildering. Ronald, bedankt!"
  Annelies Docter - Schiedam
  Annelies Docter - Schiedam
 • "Dank voor je fantastische kunstwerk. We zullen er elke dag van genieten."
  Alexander en Cindy - Tiel
  Alexander en Cindy - Tiel
  Tiel
  -
  Alexander en Cindy
 • "We krijgen zoveel leuke reacties op onze muurschilderingen! Het maakt de babykamer net wat speelser en unieker. Doordat we hebben gekozen voor R-BRUSH zien de beertjes er extra zacht uit."
  Marieke Bol - Barendrecht
  Marieke Bol - Barendrecht
  Barendrecht
  -
  Marieke Bol