Verander je keuken in een kunstwerk

Met een airbrush muurschildering in de keuken


Als u op zoek bent naar een uniek en gepersonaliseerd tintje aan uw keuken, overweeg dan een airbrush keuken muurschildering van R-BRUSH, gemaakt door airbrush kunstenaar Ronald Bagijn. De creaties van Ronald worden met de hand geschilderd door middel van de airbrush techniek, wat resulteert in een uniek kunstwerk dat uw keuken zal transformeren in een waar meesterwerk.

Of bekijk eerst wat de mogelijkheden zijn.

 

Muurschildering in de keuken laten maken


Dit is waarom jij voor R-Brush moet gaan!

Dé airbrush artiest van Nederland, waardoor jij optimaal en eindeloos kan genieten van het resultaat.

De snelste airbrusher van Nederland, waardoor jij super snel kan genieten van je schildering.

Het is volledig op maat gemaakt, bijvoorbeeld een mooie herinnering of juist iets creatiefs.

Er is een hele korte wachttijd, waardoor jij snel kan genieten van jouw muurschildering.

Geen opdracht is te gek, waardoor jouw wens werkelijkheid kan worden.

Kwaliteit staat voorop en het is op elke ondergrond mogelijk.

 

Dit zeggen onze klanten

"Als je iets unieks wil hebben in je huis dan raad ik Ronald aan om dat te maken. We zijn nog elke dag blij met onze muur in de keuken. Ronald denkt mee over het ontwerp en zo kan je iets unieks laten creëren. Heel veel positieve reacties gekregen. Een ware kunstenaar."

Fam. Kraak

"Na de verbouwing van de keuken wilden we een airbrush op de muur en kwamen wij in contact met Ronald. Hij heeft onze ideeën aangepast en zo is er een hele mooie airbrush tekening van vorken en lepels op de muur gekomen. Ronald werkt heel netjes en precies en maakt ontzettend mooie dingen. Zeker een aanrader als u ook een airbrush tekening wilt."

Fam. Hesselink

"Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."

Jolanda

‘Wie ben ik & wat doe ik’

Op jonge leeftijd begon ik al met het maken van kunst en schilderijen. Aanvankelijk eerst met penseel en olieverf totdat ik op mijn 15e mijn eerste airbrush kocht… Nu maak ik intussen al 16 jaar schilderingen op maat als zelfstandig airbrush artiest.

Ik heb zo al zoveel mensen gelukkig mogen maken met een mooie airbrush creatie op de woonkamer muur. Elke schildering maak ik immers met met volle aandacht, omdat ik weet hoe veel dit betekent voor mijn klanten. Elke keer weer vind ik het mooi om te zien hoe blij iedereen is met het resultaat en hoeveel ze ervan kunnen genieten.

Als je op zoek bent naar een schildering in de keuken die echt uniek is, overweeg dan een op maat gemaakte airbrush muurschildering van R-BRUSH. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over onze diensten en start uw eigen unieke airbrush project.

Stuur mij een bericht:
info@r-brush.nl
muurschildering keuken

eerste details van molen Delfshaven staan op muur.