fbpx

KEUKEN MUURSCHILDERING


Interesse in een airbrush keuken muurschildering? R-BRUSH is het juiste bedrijf hiervoor. Mooi in iedere ruimte zoals de woonkamer, woonkeuken of eetkamer! Wanneer je een sfeerbepalend statement wil, kun je een echte airbrush muurschildering laten maken. Een keukenmuur decoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Zo maken we vooraf goede afspraken over de prijs en werken daarna samen aan een goed passend ontwerp. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, ook als voordeel dat overgangen naar de ondergrond geleidelijker gemaakt kunnen worden. Zelfs op een grove muur! Dit effect zal bij een schildering met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden.

Hier zie je bijvoorbeeld een zwanen muurschildering. Deze is op maat gemaakt bij een natuurfotograaf. Super leuk om zijn eigen foto als basis voor deze schildering te mogen gebruiken.

Of kies jij voor een vrolijke bloesem schildering en je staat voortaan altijd gezellig tussen de bloesem en de vogeltjes te koken. Een industriële schildering is natuurlijk helemaal va nu. Dit kan heel mooi worden gecombineerd met beton look. Terwijl je met een wereldkaart muurschildering altijd je volgende vakantie kunt plannen. Bekijk deze vintage vliegtuig eetkamer met een metallic verf die daarin verwerkt is voor net even dat extra metaaleffect.

Creëer ook meer sfeer en woongenot in huis met een exclusieve airbrush  muurschildering. Kortom, bepaal zelf je eigen woonstijl met deze vorm van wanddecoratie op maat. Luxury at home!

Exclusieve zwanen muurschildering in mooie design keuken

Bekijk nu onze schilderingen en laat je verrassen!

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere portfolio’s:

BABYKAMER / KINDERKAMER HORECA BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT