fbpx

band schilderij BAND SCHILDERIJ NAAR PROJECT indiaan schilderij op mdf INDIAAN OP MDF NAAR PROJECT honden schilderij HONDEN NAAR PROJECT tractor pulling schilderij TRACTOR PULLING NAAR PROJECT
 

AIRBRUSH SCHILDERIJEN


Het is ook mogelijk om airbrush schilderijen te laten maken. Wat is er persoonlijker dan een schilderij speciaal voor jouw op maat gemaakt!

Heb je in plaats van een muurschildering toch liever een schilderij? Ook dit is mogelijk bij R-BRUSH. Een airbrush schildering op canvas of plaatmateriaal is dus de perfecte verplaatsbare wanddecoratie.

Schilderij op doek
Vaak worden de schilderijen op een dik doek gespoten 4 cm dik. Dan kunnen de randen ook mooi meegenomen worden. Op deze manier is een lijst niet nodig. En lijkt het toch nog een beetje op een muurschildering.

Schilderij op plaatmateriaal
Als plaatmateriaal is MDF het meest gekozen. Maar er zijn ook gladde afwerkingen mogelijk zoals kunststof of metaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dibond. Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat. Het materiaal bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag.

Er staan ook een paar kinderkamer schilderijen in het portfolio. Wil je meer zien? Klik dan even door naar de home page van onze KIDS website voor alle schilderingen.

Bekijk nu eerst onze airbrush schilderijen en laat je verrassen!