fbpx

SLAAPKAMER MUURSCHILDERING


Neem ook een airbrush slaapkamer muurschildering. Want wanneer je een sfeerbepalend statement wil, laat je een muurschildering maken. Een muurdecoratie van R-BRUSH is hoeft echt niet altijd een boom in de babykamer te zijn. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, als voordeel dat overgangen naar de ondergrond geleidelijker overlopen. Zelfs op een grove muur! Dit effect zal bij een schildering met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden.

Hier zie je bijvoorbeeld een trouwboeket muurschildering. Deze is op maat gemaakt en dat maakt de ruimte echt persoonlijk. Het is altijd super leuk om een eigen foto als basis voor de schildering te gebruiken.

Of je kunt natuurlijk voor een andere mooie herinnering kiezen, een vakantiefoto muurschildering behoord tot de mogelijkheden. En zo droom je voortaan altijd lekker weg over je favoriete vakantiebestemming. Tekstschilderingen zijn natuurlijk helemaal van nu. Deze kunnen heel mooi worden gecombineerd met een kleurtje op de muur als ondergrond. Zoals bij deze welterusten muurschildering. En bekijk mijn exclusieve schildering van een olifant gemaakt op een donkere ondergrond eens. Maar dit is nog niet alles… Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een foto van je huisdier boven het bed te laten spuiten.

Creëer meer sfeer en woongenot in huis met een exclusieve airbrush muurschildering. Kortom, kies je eigen schilderingen door ontwerpen op maat te laten maken. Luxury at home!

Bruidsboeket airbrush slaapkamer muurschildering in slaapkamer, romantische schildering

Bekijk nu hier onze slaapkamer muurschilderingen en laat je verrassen!

 

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan hier een ander portfolio:

KINDERKAMERS HORECA BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT