Verander je slaapkamer in een kunstwerk

Met een airbrush slaapkamer muurschildering


Als u op zoek bent naar een uniek en gepersonaliseerd tintje aan uw slaapkamer, overweeg dan een airbrush slaapkamer muurschildering van R-BRUSH, gemaakt door airbrush kunstenaar Ronald Bagijn. De creaties van Ronald worden met de hand geschilderd door middel van de airbrush techniek, wat resulteert in een uniek kunstwerk dat uw slaapkamer zal transformeren in een waar meesterwerk.

Of bekijk eerst wat de mogelijkheden zijn.

Muurschildering in de slaapkamer


Bij R-BRUSH zijn we gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige airbrush schilderingen die zijn afgestemd op uw individuele voorkeuren en stijl. Ronalds jarenlange ervaring en expertise in airbrush schilderingen zorgen ervoor dat elke muur die hij decoreert uniek, levendig, en duurzaam is.

Dé airbrush artiest van Nederland, waardoor jij optimaal en eindeloos kan genieten van het resultaat.

De snelste airbrusher van Nederland, waardoor jij super snel kan genieten van je schildering.

Het is volledig op maat gemaakt, bijvoorbeeld een mooie herinnering of juist iets creatiefs.

Er is een hele korte wachttijd, waardoor jij snel kan genieten van jouw muurschildering.

Geen opdracht is te gek, waardoor jouw wens werkelijkheid kan worden.

Kwaliteit staat voorop en het is op elke ondergrond mogelijk.

 

Dit zeggen klanten over hun slaapkamer muurschildering

"Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."

Simon Smit

‘Wie ben ik & wat doe ik’

Op jonge leeftijd begon ik al met het maken van kunst en schilderijen. Aanvankelijk eerst met penseel en olieverf totdat ik op mijn 15e mijn eerste airbrush kocht… Nu maak ik intussen al 16 jaar schilderingen op maat als zelfstandig airbrush artiest.

Ik heb zo al zoveel mensen gelukkig mogen maken met een mooie airbrush creatie op de slaapkamer muur. Elke schildering maak ik immers met met volle aandacht, omdat ik weet hoe veel dit betekent voor mijn klanten. Elke keer weer vind ik het mooi om te zien hoe blij iedereen is met het resultaat en hoeveel ze ervan kunnen genieten.

Als je op zoek bent naar een schildering in de slaapkamer die echt uniek is, overweeg dan een op maat gemaakte airbrush muurschildering van R-BRUSH. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over onze diensten en start uw eigen unieke airbrush project.

Stuur mij een bericht:
info@r-brush.nl
Ronald Bagijn

eerste details van molen Delfshaven staan op muur.