exclusieve slaapkamer muurschildering OLIFANT SLAAPKAMER NAAR PROJECT vintage muurschildering VINTAGE VLIEGTUIG NAAR PROJECT werkkamer muurschildering MIDDLE EARTH NAAR PROJECT welterusten tekst muurschildering WELTERUSTEN NAAR PROJECT
 
 

EXCLUSIEVE MUURSCHILDERINGEN


Met een exclusieve muurschildering creëer je als eyecatcher in je interieur! Een muurdecoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, ook als voordeel dat overgangen naar de ondergrond geleidelijker gemaakt kunnen worden. Zelfs op een grove muur! Dit effect zal bij een schildering met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden. 

Onze luxe schilderingen te combineren met iedere woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer muurschildering of keuken muurschildering. Maar een luxury muurschildering past natuurlijk ook heel goed in een industriële woonkamer of eetkamer.

Het toepassen van metallic verf is de muurschildering is momenteel ook één van de trends op interieur gebied.

Wanneer je echt iets speciaals of exclusiefs wilt, neem je een airbrush muurschildering. Een schildering van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Wij zorgen bovendien voor de juiste sfeer in je interieur…

Wil jij ook zo’n exclusieve muurschildering?

Bekijk nu hier onze exclusieve muurschilderingen en laat je verrassen!

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook onze andere portfolio’s:

KINDERKAMERS HORECA BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT

 
 • "Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"
  Kees en Anja - Schiedam
  Kees en Anja - Schiedam
  Schiedam
  -
  Schiedam
 • "Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
 • "Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."
  Simon Smit - Leiden
  Simon Smit - Leiden
  Leiden
  -
  Leiden