Wil jij ook een exclusieve sfeer creëren?

Ga voor een exclusieve muurschildering!


Creëer meer sfeer en woongenot in huis met een exclusieve airbrush muurschildering. Met een ontwerp op maat krijg je bovendien een hele persoonlijke schildering.

Of bekijk eerst wat de mogelijkheden zijn.

 
 

HEB JIJ OOK EEN LEGE MUUR IN JE INTERIEUR?


Dit is waarom jij voor een exclusieve R-Brush muurschildering moet gaan!

Dé airbrush artiest van Nederland, waardoor jij optimaal en eindeloos kan genieten van het resultaat.

De snelste airbrusher van Nederland, waardoor jij super snel kan genieten van je schildering.

Het is volledig op maat gemaakt, bijvoorbeeld een mooie herinnering of juist iets creatiefs.

Er is een hele korte wachttijd, waardoor jij snel kan genieten van jouw muurschildering.

Geen opdracht is te gek, waardoor jouw wens werkelijkheid kan worden.

Kwaliteit staat voorop en het is op elke ondergrond mogelijk.

 

Dit zeggen klanten over hun exclusieve muurschildering

"Door de buren enthousiast geworden over het kunstwerk van Ronald Bagijn. Nadat hij bij ons was komen kijken kwam Ronald al snel met een ontwerp wat precies naar onze wens was. Allebei direct de 'wouw' factor! Een week later aan de slag, goede communicatie, houdt zich aan de gemaakte afspraken. Niets is Ronald te veel. Kortom, een enorme aanrader!"

Fam. de Waal

"Als je iets unieks wil hebben in je huis dan raad ik Ronald aan om dat te maken. We zijn nog elke dag blij met onze muur in de keuken. Ronald denkt mee over het ontwerp en zo kan je iets unieks laten creëren. Heel veel positieve reacties gekregen. Een ware kunstenaar."

Fam. Kraak

"Ronald is enorm sympathiek en zeer professioneel. Hij heeft bij ons een werkelijk prachtige muurschildering in de tuin gemaakt. Wij zijn heel blij met het resultaat!"

Mireille - Amsterdam

‘Wie ben ik & wat doe ik’

Op 11 jarige leeftijd begon ik al met het maken van kunst en schilderijen. Aanvankelijk eerst met penseel en olieverf totdat ik op mijn 15e mijn eerste airbrush kocht… Nu maak ik intussen al 14 jaar schilderingen op maat als zelfstandig airbrush artiest.

Ik heb zo al zoveel mensen gelukkig mogen maken met een mooie airbrush op de slaapkamer muur. Van bijvoorbeeld mooie herinneringen tot een unieke sfeer creëeren en zelfs het waarmaken van een laatste wens op de muur.

Elke muurschildering maak ik immers met met volle aandacht, omdat ik weet hoe veel dit betekent voor mijn klanten. Elke keer weer vind ik het mooi om te zien hoe blij iedereen is met het resultaat en hoeveel ze ervan kunnen genieten.

Het is mooi om te weten dat mijn werk zoveel mensen gelukkig maakt en zo lang mee kan gaan in de loop der jaren. Daarom blijf ik dit ook vol passie doen.

Stuur mij een bericht:
info@r-brush.nl
Ronald Bagijn

eerste details van molen Delfshaven staan op muur.