fbpx

 

EXCLUSIEVE MUURSCHILDERING


Met een exclusieve muurschildering creëer je meer sfeer en een eyecatcher in je interieur! Een muurdecoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, ook als voordeel dat overgangen naar de ondergrond geleidelijker gemaakt kunnen worden. Bovendien kan deze schildertechniek prima op een grove muur! Dit effect zal bijvoorbeeld bij een schildering met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden. 

Voor iedere woonstijl

Onze luxe schilderingen zijn bovendien te combineren met alle woonstijlen. En in iedere ruimte in en om het huis zoals een rustige slaapkamer muurschildering om lekker te ontspannen. Verder zijn de keuken muurschilderingen ook erg in trek. De keuken is steeds meer een plek waar het gezin samen komt en dus gezellig aangekleed kan worden. Maar wat dacht je van de buiten muurschilderingen om lekker te loungen onder de overkapping of op het dakterras?

Het toepassen van metallic verf is de muurschildering is momenteel ook één van de trends op interieur gebied. Er zijn dus heel veel mogelijkheden met luxury muurschilderingen.

Wanneer je echt iets speciaals of exclusiefs wilt, neem je een airbrush muurschildering. Een schildering van R-BRUSH wordt namelijk altijd op maat gemaakt. Wij zorgen bovendien voor de juiste sfeer in je interieur…
Wil jij ook zo’n exclusieve muurschildering laten maken?

Bekijk hier je exclusieve muurschildering en laat je inspireren!

Toch nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan zeker ook onze andere portfolio’s:

KINDERKAMERS HORECA BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT

 
 • "Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"
  Kees en Anja
  Kees en Anja
  -
  Schiedam
 • "Na de verbouwing van de keuken wilden we een airbrush op de muur en kwamen wij in contact met Ronald. Hij heeft onze ideeën aangepast en zo is er een hele mooie airbrush tekening van vorken en lepels op de muur gekomen. Ronald werkt heel netjes en precies en maakt ontzettend mooie dingen. Zeker een aanrader als u ook een airbrush tekening wilt."
  Fam. Hesselink
  Fam. Hesselink
  -
  Spijkenisse
 • "Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."
  Jolanda
  Jolanda
  -
  Zevenbergschen Hoek
 • "Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."
  Simon Smit
  Simon Smit
  -
  Leiden