• Patio Schildering

  Sfeer creëren met de airbrush

 • Sfeer creëren
  met de airbrush

  - Ronald Bagijn

 • We zijn super blij
  met het resultaat

  - Corla

 • Gorilla met kokosnoot

  Een schildering met een eigenzinnig karakter.

Patio schildering


Welkom op de portfolio pagina, waar ik mijn projecten en creaties deel. Een van mijn meest opvallende buitenprojecten is deze geslaagde patio schildering. De schildering is met behulp van de airbrush techniek tot leven gebracht. Deze binnenplaats was eerst kaal en sfeerloos, maar is nu getransformeerd tot een levendige en gezellige ruimte met een vleugje Ibiza-stijl.

Zo kwam de patio schildering tot stand

De wens van de opdrachtgevers was om de patio te voorzien van meer ruimte en een aangename sfeer. Met kleurrijke accenten en een subtiele knipoog wilden ze een plek creëren waar gezelligheid centraal staat. Om dit te bereiken, voegde ik een trap toe aan het ontwerp, waardoor er onmiddellijk meer diepte en optische illusie ontstond.

De patio schildering bevat prachtig verwerkte dieren die zorgen voor een levendig kleurenpalet. Een elegante flamingo loopt bijvoorbeeld van de trap af, terwijl kleurrijke vogeltjes zich nestelen op een vaas en een ondeugend kikkertje een blad als uitvalsbasis gebruikt. Maar de echte verrassing is de op zijn kop hangende gorilla, die met volle teugen geniet van zijn exotische kokosnoot cocktail. Deze unieke en speelse elementen geven de schildering een eigenzinnig karakter.

De missie om meer ruimte en sfeer te creëren in de patio is meer dan geslaagd. De opdrachtgever is dolblij met het resultaat en de samenwerking. Ze zijn ervan overtuigd dat ze nog lang plezier zullen beleven aan de patio schildering. Zoals ze zelf zeggen: “Absolute aanrader! We zijn super blij met het resultaat. Fijne en betrouwbare samenwerking. Hier gaan we erg veel plezier van beleven!”

Wil jij ook een patio schildering?
Vraag direct een offerte op

Wil je meer van mijn projecten bekijken? Neem dan een kijkje in mijn portfolio’s, waar ik diverse airbrush kunstwerken en schilderingen met verschillende thema’s deel. Bekijk bijvoorbeeld mijn buiten muurschilderingen en exclusieve muurschilderingen


Recent Portfolios