fbpx

MUURSCHILDERING LATEN MAKEN


Wil je een airbrush muurschildering laten maken? R-BRUSH is het juiste bedrijf hiervoor. Wanneer je een sfeerbepalend statement wil, kies je voor een airbrush muurschildering. Een muur decoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. Zo maken we vooraf goede afspraken over de prijs en werken daarna samen aan een goed passend ontwerp. Bovendien heeft de airbrush techniek, naast exclusiviteit, ook als voordeel dat overgangen naar de ondergrond geleidelijker gemaakt kunnen worden. Zelfs op een grove muur! Dit effect zal bij het schilderen met de kwast nooit op deze manier bereikt kunnen worden.

Onze schilderingen creëren precies de juiste sfeer op iedere muur en in iedere ruimte en zijn goedkoper dan je zou verwachten.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in door op onderstaande link te klikken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Deze informatie is namelijk nodig voor het maken van een goede offerte. Het is altijd fijn om een foto van de desbetreffende muur te ontvangen. Vergeet deze dus niet toe te voegen bij het formulier. Ook een goede omschrijving van de wensen is erg belangrijk.

Vraag direct een offerte op

airbrush

AIRBRUSH

R-BRUSH schilderingen worden niet met penseel gemaakt maar gespoten met een airbrush.

klantenservice

KWALITEIT & SNELHEID

De meeste muurschilderingen tot 5 vierkante meter kunnen namelijk in een dag worden gerealiseerd.

informatie

ONTWERPEN OP MAAT

Een schildering van de website, een mooi voorbeeld plaatje of toch een ontwerp op maat

Ronald Bagijn

De juiste sfeer!


Met een airbrush muurschildering.

 

muurschildering laten maken? bekijk mijn portfolio


Bekijk hieronder de mogelijkheden. Maak een keuze uit de onderstaande categorieën en laat je verrassen!

exclusieve muurschildering

Exclusieve muurschildering

Of je nu een industriële of een Scandinavisch interieur hebt. Een exclusieve muurschildering op maat past bij iedere woonstijl. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken en zelfs op het toilet. Ook schilderingen op buitenmuren zie je steeds vaker. Luxury at home.

luxury portfolio

horeca muurschildering

Horeca muurschildering

De horeca is in het bijzonder geschikt voor een muurschildering door R-BRUSH. Daarmee breng je op een mooie manier jouw thema en de juiste sfeer over op je gasten. Het maakt immers niet uit of het nu gaat om een muurschildering in een restaurant, club, hotel, coffee bar of camping. Kortom, niets is te gek.

horeca portfolio

muurschildering bij bedrijven

Muurschildering bij bedrijven

Heb jij een bedrijf en wil je ook een goede indruk maken op je klanten? Dan is bijvoorbeeld een muurschildering van het bedrijfslogo zeker een aanrader! De schilderingen van R-BRUSH vormen zo de perfecte aankleding voor uw ontvangstruimte, vergaderzaal, showroom, garage etcetera.

bedrijven portfolio

 

kinderkamer muurschildering

Kinderkamers

We hebben een speciale kids website ontwikkeld genaamd kinderkamermuurschildering.nl. In de eerste plaats, omdat onze schilderingen voor kinderkamers een groot succes zijn. En in de tweede plaats om deze algemene R-BRUSH website overzichtelijk te houden. Bekijk daarom deze website voor ons volledige kinderkamer aanbod van boom tot naam schildering.

kinderkamer website

airbrush schilderijen

Schilderijen

Heb je toch liever een schilderij in plaats van een muurschildering? Ook dan kun je bij R-BRUSH terecht. Meestal wordt er gekozen voor dikke canvas doeken. Daarbij kan de schildering namelijk op de zijkant doorlopen. Maar een airbrush schilderij kan bijvoorbeeld ook op diverse plaatmaterialen of hout gemaakt worden.

schilderij portfolio

specialpaint

Specialpaint

In de eerste plaats kennen de meeste mensen airbrush (paintbrush of custom painting) van de schilderingen op motorfietsen, auto’s en vrachtwagens. Daarnaast zijn er echter nog zoveel andere mogelijkheden. Heb je namelijk ook weleens gedacht aan een ligfiets, koelkast of zelfs op een kunstbeen of uitvaartkist?

specialpaint portfolio

 
 • "Na de verbouwing van de keuken wilden we een airbrush op de muur en kwamen wij in contact met Ronald. Hij heeft onze ideeën aangepast en zo is er een hele mooie airbrush tekening van vorken en lepels op de muur gekomen. Ronald werkt heel netjes en precies en maakt ontzettend mooie dingen. Zeker een aanrader als u ook een airbrush tekening wilt."
  Fam. Hesselink
  Fam. Hesselink
  -
  Spijkenisse
 • "Dank voor je fantastische kunstwerk. We zullen er elke dag van genieten."
  Alexander en Cindy - Tiel
  Alexander en Cindy - Tiel
  Tiel
  -
  Alexander en Cindy
 • "Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."
  Jolanda
  Jolanda
  -
  Zevenbergschen Hoek
 • "Na het mailen van een globaal idee, kreeg ik snel een antwoord met daarna een geweldig uitgetekend idee. Met alle ruimte voor overleg, kwamen we tot een besluit. Ronald was keurig op tijd, werkt ontzettend netjes en na een dag hadden wij een geweldige muurschildering. Ronald, bedankt!"
  Annelies Docter - Schiedam
  Annelies Docter - Schiedam
 • "Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"
  Kees en Anja
  Kees en Anja
  -
  Schiedam
 • "Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."
  Simon Smit
  Simon Smit
  -
  Leiden
 • "We krijgen zoveel leuke reacties op onze muurschilderingen! Het maakt de babykamer net wat speelser en unieker. Doordat we hebben gekozen voor R-BRUSH zien de beertjes er extra zacht uit."
  Marieke Bol - Barendrecht
  Marieke Bol - Barendrecht
  Barendrecht
  -
  Marieke Bol
 • "R-BRUSH maakte bij ons een prachtige muurschildering. De afbeelding die we hem gaven was erg gedetailleerd. Ronald zette de afbeelding om naar een muurschildering en het resultaat was prachtig! Prettige samenwerking ook."
  Enigma Nederland - Spijkenisse
  Enigma Nederland - Spijkenisse
  -
  Enigma Nederland
 • "Ongelooflijk blij met de muurschilderingen. Ronald heeft de schilderingen precies neergezet zoals ik het wilde. Hij is ontzettend talentvol en zeker het aanraden waard!!! Dank je wel."
  Sherry-Ann - Den Haag
  Sherry-Ann - Den Haag
 • "Ronald heeft op de trailer achter onze Amerikaanse truck bijzonder mooi spuitwerk geleverd. Het geheel is helemaal naar onze wens. Wij hebben ervaren dat Ronald één van de weinige artiesten is waar je echt op kan rekenen."
  Peter en Lilian Holkema - Middelharnis
  Peter en Lilian Holkema - Middelharnis
  -
 

Wil jij ook zo’n exclusieve muurschildering?
Klik hier voor meer informatie

R-BRUSH muurschildering
Noordpassage 18-20  |  Spijkenisse  |  info@r-brush.nl