BUITEN MUURSCHILDERING TUIN


Neem ook een buiten muurschildering in de tuin, balkon of dakterras! Wanneer je een sfeerbepalend statement in de tuin wil, kies je voor een airbrush tuin muurschildering. Want een buitenmuur decoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen.

Ga bijvoorbeeld voor een tuin schildering op de schutting en je hebt het hele jaar kleur in de tuin. Of een schildering op de bloembak, waardoor die meteen als naambordje dient. Toch super handig! Terwijl het met een tropische buiten muurschildering op het dakterras altijd vakantie lijkt.

Kom ook tot rust met een exclusieve buitenmuur schildering. In de tuin, onder de veranda of overkapping, op je balkon of op het dakterras. Kortom, bepaal zelf je eigen sfeer met deze vorm van tuin wanddecoratie.

Wil jij ook zo’n buiten muurschildering?

Bekijk nu hier onze buiten muurschilderingen en laat je verrassen!

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook onze andere portfolio’s:

KINDERKAMERS HORECA BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT

 
 • "Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"
  Kees en Anja - Schiedam
  Kees en Anja - Schiedam
 • "Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
  Jolanda - Zevenbergschen Hoek
 • "Echt om aan te bevelen als je iets moois wilt! Super aardige man Ronald. Hij heeft onze hond gemaakt en dit is nog mooier geworden dan wat we hadden verwacht. Volgens mij is niks te gek voor Ronald."
  Simon Smit - Leiden
  Simon Smit - Leiden