Exclusieve sneaker store muurschildering!


Ontdek Droppss, de ultieme sneaker zaak, waar een onvergetelijke muurschildering op je wacht! Bewonder de exclusieve sneaker store muurschildering van Nike Air Jordan, een absolute eyecatcher voor sneakerliefhebbers zoals jij.

Sneaker store muurschildering

Deze bijzondere airbrush muurschildering is gemaakt op houten OSB panelen, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft en een warme sfeer ontstaat. Je zult versteld staan van de unieke combinatie van kunst en streetwear die je hier aantreft.

Bij Droppss word je geïnspireerd door de nieuwste sneakercollecties en de laatste streetwear-trends. Ontdek een breed assortiment van top sneakers. Het deskundige team helpt je graag bij het vinden van de perfecte sneakers die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Kom langs in de prachtige winkel van onze buren, Droppss, en laat je betoveren door de muurschildering. Je vindt ons in de winkelpassage ‘De Kopspijker’ in Spijkenisse. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan het R-BRUSH atelier, dat zich hier ook bevindt.

Houd er rekening mee dat het R-BRUSH atelier niet altijd geopend is vanwege werkzaamheden op locatie. Maak vooraf een afspraak via atelier@r-brush.nl om zeker te zijn van een rondleiding en meer informatie over de adembenemende muurschilderingen en andere kunstwerken.

Ontdek de sensationele sneaker store muurschildering bij Droppss en laat je inspireren door de unieke combinatie van kunst en streetwear. Mis deze bijzondere ervaring niet! Tot snel in onze winkelpassage in Spijkenisse!

Bekijk hieronder meer sfeerfoto’s van de sneaker store muurschildering

Nike Air Jordan airbrush muurschildering in sneaker store

Recent Portfolios