Paaldansende KingKong in Milaan komt via airbrush tot leven!


Van 6 tot en met 12 juni staat Milaan weer helemaal in het teken van design. Deze paaldansende KingKong lijkt zo uit de film te zijn gekomen en hangt ondersteboven aan een paal. Hij heeft een mooie lantaarnpaal uitgekozen vlak voor de iconische Bar Basso aan de Via Plinio tijdens de legendarische interieurbeurs ‘Salone del Mobile’ in Milaan.

Met de airbrush tot leven gebracht!

De grote 3D print van de wereldberoemde gorilla kwam ten eerste tot leven door het airbrushen van de haren. Daarnaast door het aanbrengen van de kleurnuances met metallic en parelmoer effecten op zijn vacht.  Vervolgens heeft hij een opvallende rode armband en een glanzende gouden tand gekregen. Dat maakt deze finishing echt compleet. Deze paaldansende gorilla is een echte eye-catcher in Milaan geworden en was een super mooi internationaal project om aan te mogen werken!

Internationaal kunstproject @ design week Milaan

De Amsterdamse streetart kunstenaar Frankey heeft in samenwerking met Fatboy dit geweldige KingKong kunstwerk mogen maken, en ten slotte ophangen in Milaan. Het bijzondere van het ontwerp is natuurlijk dat hij een lichtgevende Fatboy lamp op zijn hand heeft staan. Deze verlicht erg mooi deze gigantische gorilla. Na het maken van het ontwerp was het aan 3D NextLevel om het kunstwerk te printen en ervoor te zorgen dat hij veilig aan de paal kan hangen. Dit hebben zij weer netjes voor elkaar gekregen!

Bekijk hieronder ook de foto’s op de timeline om te zien hoe deze KingKong tot leven kwam


Recent Portfolios