AIRBRUSHING 3D PRINTS

DREAM BIG


Hier neem ik je mee in een fascinerende reis van hoe je een 3D print tot leven kunt brengen door middel van airbrushen. Heb jij de serie ‘Dream big’ van Rico Verhoeven al gezien op Amazon Prime Video? Ik had de eer om voor de première 3D geprinte beeldjes van Rico te airbrushen.

Dream big, airbrush het klein…

Het werken met kleine beeldjes op schaal, vormde een boeiende uitdaging. Bij hoge uitzondering kwam er zelfs een penseeltje aan te pas.

Ik ben blij dat ‘3D Next Level’, het bedrijf achter de indrukwekkende 3D-prints, mij het vertrouwen gaf voor dit project.

Op deze website wil ik graag mijn passie voor het airbrushen delen en je laten zien hoe ik deze 3D geprinte beeldjes tot leven heb gebracht. Ik neem je mee in het creatieve proces.

Of je nu een liefhebber bent van airbrushing, geïnteresseerd bent in 3D printen of gewoon nieuwsgierig bent naar mijn werk voor de serie ‘Dream Big’, je bent hier op de juiste plek. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt door deze creatieve reis en de magie van het airbrushen op 3D prints kunt ervaren.

Bedankt voor je bezoek en vergeet niet om contact op te nemen als je vragen hebt of geïnteresseerd bent. Samen kunnen we jouw dromen realiseren door middel van airbrush!

Wil jij ook een 3D print of object schildering?
Vraag direct een offerte op

Wil je meer van mijn projecten bekijken? Neem dan een kijkje in mijn portfolio’s, waar ik diverse airbrush kunstwerken en schilderingen met verschillende thema’s deel. Bekijk bijvoorbeeld mijn custom paintings of muurschilderingen op de zaak.

Dream Big: Airbrushing 3D Prints - Rico Verhoeven

Recent Portfolios