Stoere draken airbrush schildering op motorkap!


Ervaar de indrukwekkende samensmelting van autokunst en mythische verhalen met deze originele VW Golf-motorkap met een spectaculaire airbrush schildering van draken die verwikkeld zijn in een epische strijd te midden van een laaiende vlammenzee. Deze bijzondere automotive art is te bewonderen bij Brother Beer. Een gerenommeerde speciaalbier winkel gevestigd in winkelcentrum de Kopspijker in Spijkenisse.

Stap eens bij Brother Beer binnen om deze geairbrushte VW Golf-motorkap met eigen ogen te aanschouwen. Loop een ontspannen rondje door de winkel, ontdek hun uitgebreide assortiment speciaalbieren en bewonder de motorkap, die moeiteloos zijn plaats vindt tussen de prachtige bieretiketten. De combinatie van het vurige drakenmotief en de uitzonderlijke bierselectie creëert een unieke sfeer.

Wie weet bedenkt u zich een nog passendere plek voor deze uitzonderlijke motorkap, of u hem nu op uw geliefde voertuig bevestigd of trots op een prominente plek aan uw muur hangt. De motorkap is tenslotte nog steeds te koop!

Bekijk nog meer special paint schilderingen

Airbrush draken motorkap in de kopspijker bij Brother Beer

Recent Portfolios