Hoe R-BRUSH een draak van een hoek tot een mooie 🦖 eyecatcher heeft gemaakt…


#DINOINTDORP in Spijkenisse! Het zal menigeen die het winkelhart in Spijkenisse bezocht heeft vast al zijn opgevallen. Een niet-werkende roltrap en storing-gevoelige lift zijn omgetoverd tot een echte blikvanger.

Met een mooie airbrush uit het verdomhoekje gehaald

Omdat de roltrap regelmatig in storing was en de lift ook niet erg betrouwbaar bleek, wordt onderzocht of de vervanging ingepast kan worden in de totale herstructurering van het winkelhart.

Totdat het zover is, is het idee ontstaan de roltrap en lift op een bijzondere manier aan te kleden. Op de roltrap staan vijf bakken met planten in combinatie met kunstgroen. De voorkant van deze plantenbakken is voorzien van airbrush schilderingen en vormen één aaneengesloten afbeelding van een dino.

Op de liftschacht is ook het thema van vergroening te zien door de vele bladeren dier er op zijn geairbrusht. De voorzijde van de lift is voorzien van een T-rex dinosauriër, die zijn kop uit het groen steekt. Ook staan er grote dinoklauwen op de liftdeuren waardoor er een leuke ‘selfiespot’ is ontstaan. En daarmee nu al één van de meest gefotografeerde plekken van Nissewaard is.

Veel leuke reacties en kinderen die dino geluiden maken

Tijdens het airbrushen van dit project heb ik vele leuke reacties gekregen. Met name ook van de kinderen die dino geluiden maakten als ze langskwamen… Het was een mooie uitdaging om deze schildering te mogen verwezenlijken in opdracht van de Gemeente Nissewaard en het was ook een hele fijne samenwerking met Flora4you en Shoppen in Spijkenisse. Erg leuk om te doen! 

Bekijk hieronder ook de foto’s op de timeline om te zien hoe deze draak van een hoek in een eyecatcher veranderde 🦖🦖🦖


Recent Portfolios