fbpx
Wil jij ook meer sfeer in de slaapkamer?

Ga voor een slaapkamer muurschildering!


Creëer meer sfeer en woongenot in huis met een exclusieve airbrush slaapkamer muurschildering. Met een ontwerp op maat krijg je bovendien een hele persoonlijke schildering.

Of bekijk eerst wat de mogelijkheden zijn.

 
 

HEB JIJ OOK EEN LEGE MUUR IN DE SLAAPKAMER?


Dit is waarom jij voor een R-Brush slaapkamer muurschildering moet gaan!

Dé airbrush artiest van Nederland, waardoor jij optimaal en eindeloos kan genieten van het resultaat.

De snelste airbrusher van Nederland, waardoor jij super snel kan genieten van je schildering.

Het is volledig op maat gemaakt, bijvoorbeeld een mooie herinnering of juist iets creatiefs.

Er is een hele korte wachttijd, waardoor jij snel kan genieten van jouw muurschildering.

Geen opdracht is te gek, waardoor jouw wens werkelijkheid kan worden.

Kwaliteit staat voorop en het is op elke ondergrond mogelijk.

 

Dit zeggen klanten over hun slaapkamer muurschildering

Kees en Anja
"Een muurschildering van zo’n 7 x 3 meter, met veel details. Professioneel en gepassioneerd ging je aan het werk. Het resultaat is adembenemend: de positie van de molens, de schepen en niet te vergeten de weerspiegeling in het water. Wij zijn er zeer trots op!"

Kees en Anja
-
Schiedam
Fam. Hesselink
"Na de verbouwing van de keuken wilden we een airbrush op de muur en kwamen wij in contact met Ronald. Hij heeft onze ideeën aangepast en zo is er een hele mooie airbrush tekening van vorken en lepels op de muur gekomen. Ronald werkt heel netjes en precies en maakt ontzettend mooie dingen. Zeker een aanrader als u ook een airbrush tekening wilt."

Fam. Hesselink
-
Spijkenisse
Jolanda
"Echt heel blij mee... Ronald is een geweldige artiest die tijd neemt voor persoonlijke inbreng in ontwerp en de uitvoering."

Jolanda
-
Zevenbergschen Hoek

‘Wie ben ik & wat doe ik’

Op 11 jarige leeftijd begon ik al met het maken van kunst en schilderijen. Aanvankelijk eerst met penseel en olieverf totdat ik op mijn 15e mijn eerste airbrush kocht… Nu maak ik intussen al 14 jaar schilderingen op maat als zelfstandig airbrush artiest.

Ik heb zo al zoveel mensen gelukkig mogen maken met een mooie airbrush op de slaapkamer muur. Van bijvoorbeeld mooie herinneringen tot een unieke sfeer creëeren en zelfs het waarmaken van een laatste wens op de muur.

Elke muurschildering maak ik immers met met volle aandacht, omdat ik weet hoe veel dit betekent voor mijn klanten. Elke keer weer vind ik het mooi om te zien hoe blij iedereen is met het resultaat en hoeveel ze ervan kunnen genieten.

Het is mooi om te weten dat mijn werk zoveel mensen gelukkig maakt en zo lang mee kan gaan in de loop der jaren. Daarom blijf ik dit ook vol passie doen.

Stuur mij een bericht:
info@r-brush.nl

eerste details van molen Delfshaven staan op muur.