fbpx

HORECA MUURSCHILDERING in uw hotel, restaurant, café en club


Voor een gezellige sfeer in je horeca zaak ben je bij R-BRUSH voor een Horeca muurschildering ook aan het juiste adres!

Onze Horeca muurschilderingen lenen zich bijvoorbeeld bijzonder goed voor het creëren van de juiste sfeer. Daardoor zijn ze dus ideaal in restaurants, cafés of clubs. Het maakt niet uit welk soort horecabedrijf je hebt, alle thema’s zijn namelijk mogelijk.

Wil jij ook zo’n sfeer bepalende muurschildering?

VRAAG HIER DIRECT EEN OFFERTE OP 


Bekijk nu eerst onze muurschilderingen en laat je verrassen!

 

Horeca muurschildering in clubs en discotheken

We hebben diverse airbrush muurschilderingen bij clubs en discotheken mogen maken. Ideaal om bijvoorbeeld de zomerse sfeer te krijgen in een beachclub. Of een exclusief VIP gedeelte extra sfeer te geven. Bij deze schilderingen zijn ook vaak sponsoren betrokken zoals drank fabrikanten. Je moet daarbij denken aan merken zoals Bacardi, Johnnie Walker, Corona, Brouwerij Dommelsch en Moët & Chandon champagne.

Restaurant horeca muurschildering
Een horeca muurschildering in je restaurant geeft nog meer sfeer tijdens het dineren. Waan jezelf door middel van een airbrush muurschildering in bijvoorbeeld Griekenland of Italië en het eten zal nog beter smaken. Je zult zien dat de klanten nog eens terugkomen vanwege deze extra beleving. Zo decoreerde wij onder andere al een Chinees, Japans, Frans en Griekse restaurants.

Café schildering 
Er zijn verschillende R-BRUSH horeca muurschilderingen te vinden in cafés in zowel Nederland als België. Zo kun je karakter geven aan jouw horeca gelegenheid! Denk ook eens aan bezienswaardigheden uit de buurt of natuurlijk een link met de bedrijfsnaam.

Thema muurschildering
Ook onze airbrush horeca muurschilderingen worden op maat gemaakt. Doordat wij niet in één stijl werken kunnen we in principe ieder thema aan. Heb je al een goed idee laat het ons weten. Geïnspireerd geraakt maar heb je nog geen idee? Dat is geen probleem, wij denken graag mee en ontdekken gezamenlijk de beste sfeer voor je horecazaak.

Toch nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook onze andere portfolio’s:

KINDERKAMERS EXCLUSIEVE BEDRIJVEN SCHILDERIJEN SPECIAL PAINT